Christmas at the Body Shop

Igår aftes var vi til en skøn event hos The  Body Shop hvor vi blev introduceret for deres nyeste kollektioner og specielt julekollektionerne. Man kan sige at der var jul til hele familien og en ganske stor variation af produkter til alles behov.

De her vaske snebolde var jo så fine…:)

Jeg føler selv jeg kender ganske godt til The Body Shop og deres produkter og er også rigtig glad for forskellige ting i deres sortiment. Specielt bruger jeg deres kropspleje produkter ganske ofte.

Men jeg blev nu alligevel imporneret over den måde som The Body Shop virkelig sætter en stor værdi og hårdt arbejde i at værne om deres værdier i deres koncept og salg af produkter. De har specielt 5 værdier som de sætter stor fokus på og som jeg synes er fantastiske områder at slå på.

1. Against Animal Testin

Det betyder at ingen af deres produkter er blevet testet på dyr. Alle The Body Shop® produkter er certificerede af BUAV og imødekommer deres standard indenfor kosmetik til mennesker.

2. Support Community Fair Trade

Det betyder at The Body Shop fremstiller deres produkter med kærlighed og omtanke. De indkøber de fineste ingredienser fra alle fire verdenshjørner. De benytter de færdigheder som deres leverandøren besidder og tilsætter deres ekspertise til at skabe effektive produkter, der er vidunderlige at bruge.

3. Activate Self Esteme

The Body Shop er af den holdning at sand skønhed kommer af selvtillid, vitalitet og indre velvære. De bestræber sig på at anvende billeder der ikke spiller på kvinders usikkerhed og tilbyder produkter som fremhæver ens naturlige skønhed og giver udtryk for ens unikke personlighed.

4. Defend Human Rights

Siden 1994 har de medvirket til at indsamle økonomiske midler og skabe global opmærksomhed om vold i hjemmet. Specielt kæmper de for Stop af sexhandel af børn og unge og med den kampagne har de skabt opmærksomhed samt indsamlet midler og tilbyder støtte til ofrene og dem i risikogruppen for at blive handlet.

5. Protect The Planet

Her fokusere The Body Shop på at

  • Mindske deres CO2-udledning.
  • Mindske deres elektricitetforbrug.
  • Mindske deres affald
  • Mindske vores vandforbrug

Mange flere kampagnetiltag og yderligere informationer om de tiltag og kampe som The Body Shop arbejder mod kan man læse meget mere om på deres hjemmeside.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s