Helt Min Egen – LOC Feat. Barbara

Written & directed by Liam O’Connor. Co-director: Michael Gaucho

Nu har LOC videoen, Helt Min Egen, været ude i et stykke tid, faktisk siden starten af oktober. Men jeg har aldrig fået skrevet om looket. Så det får I nu.

Jeg har i samarbejde med Pil lavet makeupperne og håret på Liam, Sofie og Barbara.

Liam har som oftest sin signature stil hvor manden i ham får lov at skinne igennem. Hans hår er redt med en klar sideskildning og en cremevoks i, der giver et stærkt hold, men også en glans i håret.

Vi har brugt Oribes Original Pomade til dette look.

Hans makeup er lavet med airbrush teknikker og selvfølgelig vores airbrush.

På Sofie Mariwan har vi brugt maximista og gel serum fra Oribe som vi har fønnet igennem og givet den nødvendige varmebehandling. Derefter er det krøllet op i en klassisk S-curve, så gør vi kan frembringe det klassiske fingerwaves look med en moderne twist. Selve preppen og opkrølningen har Pil stået for. Dette kan lyde let, men det er nok det sværeste ved hele looket. Krøller man først i forkert retning, er hele looket tabt. Så man skal vide hvad man laver. Afslutningsvis har vi brugt Ghd´s shinespray og vores Mason Pearson børste til at dresse looket med.

  

Vi har brugt følgende til makeuppen på Sofie.

Cremecolor base i grey-green som bund tone på øjet. Denne giver en cremet tekstur der har en fantastisk konsistens på øjet som gør den interessant at se på i lyset.

Som afslutning på øjet har jeg brugt en reflects pearl pigment fra MAC som hedder Antiqued. Det er desværre en limited farve, men oftest en de har omkring juletid. Så vi kan håbe den kommer igen i år. 🙂

Hun har min yndlings eyeliner på den våde kant både oppe og nede – “Smolder”. På huden har vi brugt sculpt fra MAC samt vores elskede airbrush. Highlighteren er fra NARS i farven cococabana. På læberne har vi brugt Bobbi browns læbestift “Natural Beige” sammen med Chelseagirls fra NARS.

Her er lidt behind the scenes fra selve dagen 

   Jeg måtte lige prøve en maske 🙂

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s