Bryn – Rammen til dit billede

Rammen til dit billede er dine bryn og det er hvad vi satte fokus på allerede i fredags hos vores nye hold af elver ved United Makeup Academy. Vi har fortsat dagen idag med at få styr på alles bryn og hvordan vi kan få dem i en facon og tekstur vi ønsker.

Det er jo sådan med bryn som med alt makeup vi laver, at det skal passe til den enkle person og hendes eller hans ønsker. Derfor er der ikke en regel for farve, struktur eller tekstur. Dog er der lidt guidelines som oftes kan være en god hjælp.

Som på følgende billeder som mange bloggere, artister og akademier bruger, kan man se at der er 3 hovedlinjer som kan guide dig i den rigtige retning.

1. den lodrette linje fra din næse til dit bryn (D). Her skal brynet starte ved linjen. Alt der er på indersiden af linjen skal væk.

2. Den miderste linje (E) som viser det højeste punkt på dit bryn. Dette kan hjælpe dig til at se hvor dit bryn skal toppe og derfra begynde at hælde nedaf, så du får en flot naturlig facon.

3. Den yderste linje (F) som går diagonalt fra din næse og ud til dine tindinger. Dette er afslutningen på dine bryn og skal ikke dykke under denne linje. I så fald at de gør det skal de plukkes, så det kan løfte dine bryn.

Når vi arbejder og retter bryn til herinde hos UMA, så bruger vi en pincet og evt. en lille bryn saks til lange ustyrlige bryn, men mange forskellige kulturer gør det på hver deres måde og kan se fantastisk ud. Bla. i mellemøsten ses det tit at man bruger tråd til at rette bryn med. Det har et helt fantastisk resultat. Dog skal man vide hvad man laver inden man begiver sig ud i denne teknik.

 

Jeg personligt elsker bryn og elsker at alle har hver deres måde at bære dem på. Her er lidt forskellige som jeg synes er skønne.

   

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s