Naturkrøl – Fix it or fake it – 6 Easy Steps

Har du ligesom mig naturkrøl? Og har du svært ved styre det? Eller kunne du bare godt tænke dig at lave et krøllet look der ser naturligt ud? Det er ikke så svært som du tror!

 

Selvom du har krøl i dit eget hår skal det stadig styles og plejes for at få de naturlige, vilde, og selvfølgelig tilfældige krøller. Jeg har brugt mange år på at eksperimentere med produkter og metoder der kan få mit hår til at arte sig. Og det her er hvad jeg gør:

1. Gør håret fugtigt

2. Spray saltvands spray i, det kan fåes i de fleste butikker og i mange forskellige prisklasser. Det behøver bestemt ikke være den dyreste. Saltvandsspray samler krøllerne og minimere frizz, ligesom når du bader i havet.

3. Nu skal du bruge en krøllecreme f.eks Curl by Definition fra Oribe, tag en lille klat (på størrelse med en 1-krone) på din håndryg og fordel det i længderne af håret ved at sno totter rundt om dine fingre for ligesom at samle hver krølle. Husk at dit hår krøller begge veje, men du kan tydeligt se hvis du får snoet en tot den forkerte vej, så drejer du bare den anden vej.! Du behøver ikke gennemgå hele håret, bare de totter der frizzer eller som du synes har brug for lidt mere definition.

4. Lad nu håret lufttørre. Og ja, det kan tage et stykke tid. Hvis du har travlt så kan du føntørre med en ‘defuser’ på, men det flotteste resultat kommer af lufttørring.

5. Rusk lidt i håret for at give fylde og slut evt af med Dry texturizing spray

6. Hvis du vil ha et ekstra løft kan du tage et krøllejern, i dine krøllers størrelse, jeg bruger 16mm for at matche mine. Sno totter rundt om det Varme jern og hold det på i ca 10sek. Slut af med hårspray

OBS: Red altid kun dit hår når du har balsam i! Dette hjælper hårstråene til at finde deres naturlige struktur.

Hvis du IKKE selv har naturkrøl, men godt kunne tænke dig at skabe looket kan det sagtens lade sig gøre, også selvom dit hår er helt glat.!

1. Gør håret vådt

2. Put stylingcreme i, jeg foretrækker Gel Serum fra Oribe, jo Finere dit hår er, jo mere produkt skal du bruge.

3. Føntør håret

4. Find et krøllejern eller en wand i den størrelse du ønsker, 13, 16 og 19 mm er dem der giver den mest naturlige størrelse krøller. Sno dit hår fra rod til spids omkring krøllejernet og hold den på i ca 10sek. Lav ikke for store totter, alt håret skal have varme!

5. For at lave looket mere naturligt skal krøllerne nu deles op, først rusker du godt i håret, derefter kan du dele nogle af krøllerne med fingrene. For at skabe et mere messy look kan du tage hver enkelt krølle, dele den i spiderne og hive opad, det giver en naturlig let frizz.

6. Slut af med Dry texturizing spray fra Oribe for at give et naturligt løft og hold. Og evt hårspray.

På 2. Dagen er krøllerne ikke ødelagte, men blot med mere messy sovekammer stemning som Shakira her.

Jeg håber jeg fik svaret lidt spørgsmål omkring naturkrøller og hvordan man kan håndtere dem uden af hade dem. De er jo fantastisk seje når man bare har en lille guide.

Skrevet af Pil Brøndum Gad

Advertisements
This entry was posted in Get the look. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s