Beautiful Eyelashes

Vores øjenvipper er en stor del af hele vores daglige eller festlige look. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på sine vipper. For at opnå de smukke “Bambi-eyes”, kan det være en god idé at bruge en øjenvippebukker..

Mine favoritter indenfor øjenvipperbukkere er den fra MAC eller Shu Uemura. Begge af rigtig god kvalitet, som gør at vipperne bliver rigtigt bøjet uden de knækker. Man skal ikke være bange for at man knækker sine vipper ved at bukke dem. Så længe man bare gør det før sin mascara og sikre at gummikanten på øjenvippebukkeren sidder som den skal!

 

 

The Falsies Mascara fra Maybelline er og bliver altså også i mine favoritter. Den er super nem at bruge og giver rigtig meget fylde og længde! Eller den gode gamle Great Lash fra Maybelline, hvis man ikke er vild med at der kommer alt for meget på ad gangen..

Haute&Naughty Mascara fra Mac er et super alternativ til både fyldige og lange vipper. Da den jo har dobbelt børsten, kan man styre hvor meget man vil have på alt efter humøret. Eller kombinere begge børster (den ene til at give en masse på med og den anden til at rede dem fint igennem, så de ikke klumper)

Så giv den gas med vipperne.. More is more 🙂

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s