Inspirerende Vogue covers

Hvis der er noget man som makeup artist glæder sig til hver måned, så er det helt sikkert at se hvad de nyeste looks på de næste Vogue covers er. Det er både perfekt inspiration for os og så er det jo bare nogle lækre billeder med de skønneste modeller…

Kate Moss er på banen gang på gang og hun bliver kun skønnere og skønnere at se på! Jeg elsker det her klassiske look med bølger og røde læber på UK Vogue Cover June 2012. Det passer perfekt til den smukke Versace kjole..

Jeg er også helt vild med looket på Vogue Australia June 2012. Her er sangeren Delta Goodrem på forsiden med den lækreste colorwash i brune nyancer. For tiden er jeg selv en stor fan af dette look og jeg er meget imponeret over Maybelline’s “Expertwear eyeshadow” i farverne Nutmeg og Made for mocha. Med en anden af mine favoritter fra maybelline “Color tattoo 24hr cream gel shadow” i farven Tough as taupe kan man virkelig skabe dette lækre chokolade brune look..

En strålende supermodel Linda Evangelista er ansigt til denne histories dans til rytmerne af fortiden og den glamourøse atmosfærer. Håret er stylet af Oribe med Oribe Hair Care og make-uppen af Pat McGrath. Dette er også en skøn og inspirerende forside!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s