Dansk Fashion Awards: get the Look

Maybelline New York dropped by with a few little essentials for Saselines Look and Oribe products for the hair.

Picture by Uffe Kongsted:

The Look:

Color Tattoo is coming to DK in June, we used Tempting Taupe as a base. This long wear cream eyeshadow is perfect for keeping the eyes looking great for hours.

Szhirley

Picture Uffe Kongsted

Get the look:

Shirleys makeup is made with Melon pigment and mulch eyeshadow from MAC, Maybelline gel eyeliner and lots of Define-A-Lash Mascara. Lips is a sheer layer of Maybelline Tempting Toffee.

Lina:

Get the Look:

Makeuppen er 40´er inspireret og en klassisk red carpet makeup. Looket er lavet med en sort gel eyeliner med en svag wingout fra Bobbi Brown. Vipperne er nr. 7 fra MAC som løfter looket. Ellers har vi tænkt friskt med “Pink Swoon” fra MAC på kinderne og nude men cremede på læberne, nemlig “Delight” Creemsheen også fra MAC.

Håret er lavet med en gennemtøring af Oribe´s Maximista og Gel Serum. Herefter er det sat op i mindre hestehaler og stylet ud i figurer der passede ind med hattens facon. Som afsluttende spray har vi brugt Superfine hairspray også fra Oribe.

Picture Uffe Konsted


Signe:

Picture Uffe Kongsted:

Get the look:

Signe´s primære elementer er den klassiske eyeliner og de fantastiske røde læber. Normalt laver man gerne en klassisk eyeliner med en cremeliner, men vi har her valgt at bruge en blyant “Smolder” fra MAC som faithes ind på plads som en klassisk liner, men med en blødere effekt.

Til læberne har vi brugt en Blyant “Brick” fra MAC og en læbestift “Russian Red” fra MAC. Huden er lavet med Face & Body MAC samt Airbrush. Afsluttende har hun en creme highlighter på kindbenene “Pearl” fra MAC.

Advertisements
This entry was posted in Get the look and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s