DDJA 2012

Under showet til Danish DJ Awards i Søndags optog TV2 Zulu programmet “Danish DJ Awards 2012” hvor kunstnere som Medina, Cato og mange andre vandt priser for bla. årets danske artist og årets danske album.  Vi stod for aftens vært Malene Qvist som til anledningen havde klippet sig i en ny og super cool frisure der gav hende et feminint men samtidig rock´n roll look.

  

Til styling af hendes hår brugte vi Orbie´s Dry spray som giver håret en tilpas tør konsistens så det kan styles i mange retninger.

Som afsluttende finish brugte vi en Top Shelf 4 Men´s  Styling Cream til at give en mere tottet effekt i spidser og nakke.

I makeuppen fokuserede vi på huden som er lavet med Bobbi Browns foundation Palette og vores airbrush foundation som arbejder fantastisk på TV. På øjenene har vi brugt en mørkeblå eyeliner fra M.A.C. som gav hende en dybde og intensitet om øjet der virkede godt med hendes nye frisure.

Læberne har en let pink undertone fra lipglossen med en naturlig beige læbestift under som i en helhed giver et naturligt look og eksklusivt look.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s