Mirror mirror

Mirror Mirror, Den candy-farvede vision af instruktør Tarsem Singh, er den nyeste optagelse af et klassisk eventyr, med Lily Collins i skoene som Snehvide og Julia Roberts som hendes nemesis, den onde dronning. En genopsætning af en gammel historie, men med et meget smukt look. Man kan næsten forestille sig hvordan historien foregår, men jeg ville klart se den pga. de skønne skuespillere der er med!

Filmen havde premiere i sidste uge og Julia Roberts og Lily Collins fulgtes selvfølgelig op ad den røde løber med deres skønne looks!

Den britiske skønhed – som lige er fyldt 23 år,  var en perfekt prinsesse på den røde løber med hendes hår i en Bardot-esque halvt oppe og halvt nede frisure med volumen på toppen. Hun passede prinsesse looket sammen med den guldfarvede skygge, en berry-pink læbe, lange kraftige øjenvipper, en lys pink manicure og selvfølgelig de fantastiske “statement brows”.

Julia Roberts spillede den onde stedmor i filmen, men hendes makeup var ikke så modbydelig ved premieren. Makeup artist Genevieve Herr havde skabt en lækker dagsmakeup, der fungerer lige så godt på kontoret som det gjorde på den røde løber. Hun er i mine øjne stadig en skønhed!!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s