Zulu Awards 2012 – Nicci Welsh and the UMA team backstage

Til Zulu Awards 2012 som blev vist i søndags var Nicci Welsh og vores team endnu engang backstage for at gøre de danske kensisser klar til den store aften:

Vi havde bl.a. æren af at have den smukke Aura i stolen og med hjælp fra de dygtige uddannede elever fra United Makeup Academy fik Nicci lavet et skønt look på hende. På læberne er der brugt “Fatel Red 530” fra Maybelline og på vipperne masser af “Falsies” Mascara!

…også vores fantastiske Ibi kom forbi makeuppen inden hun skulle på den røde løber. Her er hun backstage, ved at få lavet sit sexede J.lo look. Med masser af “Gel Eye Liner Intense Black” fra Maybelline, “Carbon og Club eyeshadows” og “Lashes no 34” fra MAC, fik Ibi disse  super sexy smokey eyes 🙂

Skønneste Christiane kom selvfølgelig også forbi os. Hun fik lavet et lækkert beachlook i håret med masser af vores yndlings Oribe produkt “Dry texturizing spray” og et skønt gyldent makeuplook med pigmenten “Melon”, “Lashes no 7” fra Mac og “Iced Caramel 625” med “Tempting Toffee lip gloss” fra Maybelline på hendes Læber.

Så UMA teamet havde nok at se til backstage med at få gjort alle de nominerede, de optrædne artister og alle danserne klar til den store aften. En fantastisk dag med dejlige artister, skuespillere og andre kendisser 🙂

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s