Red Carpet looks at the Oscars 2012

Den 26. februar blev der i Hollywood uddelt oscars til den årlige Academy Award

Cameron Diaz klædt i den smukkeste Gucci Premiére kjole og Jennifer Lopez i en sexet Zuhair Murad. Jeg er helt vild med Diaz kjole og Jlo’s makeup og hårlook synes jeg ser helt fantastisk lækkert ud! Sammen uddelte de prisen for bedste kvindelige skuespiller til Meryl Streep.

Rooney Mara var nomineret i katogorien for bedste skuespillerinde. Jeg er helt vild med hendes look. De røde læber og de perfekte bryn der bare passer fantastisk til hendes kantede og smukke frisure! Hendes kjole er fra Givenchy couture, en virkelig smuk kjole der vidst ikke går af mode lige foreløbig!

Rooney’s søster Kate Mara var også med til oscar uddelingen for at støtte op om sin søster. Flot håropsætning og virkelig smuk kjole fra Jack Guisso Couture spring 2012.

Den smukke Natalie Portman var selvfølgelig også med til den store aften. Hendes glamuriøse look er kreeret af makeup artisten Eileen Kastner-Delago.

Portman bar en rød vintage Dior “Nuit de Feu” kjole fra 1954. “The dress was amazing, so the inspiration for the look was 1950′s old Hollywood glamour,” udtalte Kastner-Delago sig. Hendes makeup look er også lavet med Dior produkter: Kinder: Diorblush i Vintage Pink #839 og Passion Fruit #533, Læber: Rouge Dior lipcolor i Rouge Favori #752 og Dior Addict Ultra-Gloss i Pink Trench #257, Øjne: Diorshow Mascara i Black og Azure Blue (de nederste øjenvipper) og Diorshow Liner Waterproof i Black #098. Et lækkert clean look, som passer perfekt til den røde vintage kjole!

Penelope Cruz har fået lagt makeup af den kendte makeup artist Matthew VanLeeuwen. Jeg synes det er det flotteste filmstjerne look som er skønt til de lækre hår. Alle produkter er fra Lancome:

  • La Base Pro Primer
  • Teint Idole Ultra 24H Foundation
  • Star Bronzer (to cheeks and temples)
  • Blush Subtil in Rose Romantique (to apples of cheeks)
  • Color Design 5 Pan Palette in Gris Fatale
  • Le Crayon Khôl EyeLiner in Black Lapis
  • Ôscillation Powermascara in Black
  • Le Lipstique Lip Colouring Stick in Bronzelle
  • Rouge in Love Lipcolor in Delicate Lace

Den smukke skuespiller er også ambassadør for Lancome og hun har jo også det dejligste ansigt til at lave disse beauty kampagner. En af de flotteste kvindelige skuespillere!

Advertisements
This entry was posted in Hair, Inspiration, Make-up. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s