New York Fashion Week 2012

Efter Paris FW og Copenhagen FW, er New York fashionweek gået godt i gang og vi har set frem til at se hvad de viser os denne vinter. Vi ved hvor meget stress der er backstage og tænker på vores kollegaer som knokler derud af, lige nu.

Badgley Mischka’s show havde et vildt og inspirerende hår. Meningen med dette look er at det ligner modellerne har sat fingerene i en stikkontakt og man må sige at hårstylisterne bag dette look har formået at udføre denne opgave virkelig godt. Jeg synes både hår og makeup looket passer super godt til denne lækre og kusuriøse kollektion!

Looket hos Marc by marc jabobs show er det kendte look med nude hud og øjne og de kraftige røde løber. Et super skønt og klassisk look som stadig ses på catwalken. Med den perfekte og clean frisure passer det skønt til den fine og klassiske kollektion.

Makeuppet looket til Diane Von Furstenberg blev lavet af Makeup artist James Kaliardos. Inspireret af en 30’er stemning, har han lavet makeuppen på modellernes øjne i en shiny grå nuance. Han har brugt Powerpoint pencil “Gray Utility ” sammen med øjenskyggen “Linger Softly” og afsluttet med at dubbe en smule gloss på midten af øjenlåget. Til den kraftige contour blev der brugt MAC Pro Sculpting Cream i “Pure Sculpture” og som highlighter vores allesammen populære Cream Color Base “Pearl”

Igen et lækkert clean look med simpelt hår, så tøjet får den helt rette focus.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s