Copenhagen Fashionweek AW12 er i fuld gang!

Så er vi ved at være færdige med planlægningen til vores shows til denne sæsons Copenhagen Fashion Week, hvilket vi er super spændte på! Det bliver nogle virkelig travle dage for os, men heldigvis er vi godt forberedte og har fået styr på alle detaljer. Vi vil i løbet af de kommende dage lave shows for Copenhagen Vision, Terminal 2, Edith & Ella/Epoque og Designer Nest og vi vil løbende ligge billeder ud af shows’ene.


Vi arbejder til dagligt med det fantastiske mærke Oribe og vi bruger selvfølgelig også produkterne i denne uge. Oribe Canales er manden bag Oribe produkterne og verdenskendt frisør, som har lavet utallige opgaver for Vogue, samtidig er han stjernernes ynglingsfrisør, heriblandt Jennifer Lopez’.

Vi kommer til at bruge en masse Gel serum og Maximista til at sikre os det perfekte hold, creme for style til at forme og holde frisuren på den helt rigtige plads og Aprés Beach for shine og finish. Ikke mindst vil vi selvfølgelig også gøre brug af et af favorit produkterne som altid er et must: Dry texturizing spray!

At arbejde med dette top professionelle brand sikrer os den bedste kvalitet i vores arbejde. Følg os de næste par dage og se billeder fra backstage og fra de fede shows!

God modeuge til jer allesammen 🙂

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s