“Weekend weekend” med Uffe Buchard – Hyggeligt weekend job!

Selv om man arbejder på mange skæve tidpunkter og skal op kl. 5.00 på en weekend morgen, så er det godt at man stadig ELSKER sit job. For der er jo intet bedre end at arbejde med skønne mennesker og samtidig få sig en god underholding!
I “Weekend weekend” igår havde værterne Ibi Støvring og Felix besøg af Casper Christensen, Frank Hvam og Laura Christensen. Med Casper og Frank i studiet kan det jo kun blive go’ underholdning og smukke Laura er jo altid en fornøjelse at se på.
Her er Ibi og Felix i studiet under optagelserne..
Idag søndag var ingen mindre en Uffe Buchard i studiet for at snakke om mode og modeugen, som jo ligger lige om hjørnet. Uffe bliver her interviewt af Ibi..
Dansk (som Uffe står bag sammen med sin makker Kim Greenaa), holder udstilllingen “10 years of DANSK”, hvor man kan se en masse individuelle designs af fashion og fotografier og meget andet. Udstillingen kører frem til d. 4. marts 2012. Så det er helt sikkert værd at se på hvis man bare er lidt interesseret i mode. Jeg glæder mig i hvert fald!
Læs mere på:
Dansk magazine er nu ude med deres spring/summer 2012 issue med to lækre forsider af skønneste Freja Beha og Juliane Grüner. 2 meget kunstneriske forsider må man sige…
Advertisements
This entry was posted in Behind the scenes, Inspiration, Make-up. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s