Easy hair updoes – perfect for this holidaytime

Nu hvor alle julefrokosterne er i gang og jul og nytår så småt nærmer sig har vi fundet lidt inspiration frem til et par frisure du nemt kan lave eller du kan få en veninde til at hjælpe dig med.

På Valentinos show spring 2012 havde modellerne denne frisure, som består af to franske fletninger, der er flettet rundt om hovedet. En fantastisk afslappende frisure til en smuk og enkelt julekjole. Helt gudinde agtigt!

Denne perfekte updo fra Moschino spring 2012 er en frisure der gør du ligner en million, uden at det behøver at være særlig krævende. Køb en fake fletning eller en bane fake hår og lav en fletning af det. Del dit hår i en midter skilning og saml i en knold i nakken. Til sidst tager du bare din fletning og lægger hen over frisuren og rundt om knolden. Sæt den fast med et par hårnåle, så frisuren holder hele aftenen.

En simpel stram knold eller hestehale er også altid et hit. Specielt hvis makeuppen har fået lidt ekstra gas og kjolen gerne må få mere opmærksomhed, kan det være en god ide at beholde håret forholdsvis enkelt. Dette er altid en sikker vinder til et sofistikeret og sexet look 🙂

Det kan være både den enkelte eller med en fletning omkring lissom Kim Kardashian havde her, da hun var til Theyskens’ Theory spring 2012 show i New york.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s