mit liv på United Makeup Academy…

Beauty By Tanja blogspot

Tanja has started on our august 11 class and is half way through her education. I asked Tanja if she would mind blogging about her experience with United Makeup Academy so you can all have an idea what it is like for our students. As she already has her own blog this was something that she thought would be fun to do.

mit liv på United Makeup Academy…

Mia laver demo på prep af huden
Der øves
Nicci laver demo af Bobbi Brown application teknik
 Jeg fik for et lille år siden anbefalet dette kursus af en veninde og gik straks ind på deres hjemmeside, som med det samme fangede min interesse. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at tilmelde mig kurset med start d. 15 aug. Derefter ringede Nicci til mig og vi aftalte en tid til en samtale.
Mine forventninger til kurset var høje. Jeg vidste fra start, at Special Effects, masker, teater makeup etc. ikke var den vej jeg ville, så derfor virkede dette kursus perfekt til mig.
Til samtalen fandt jeg så ud af, det var perfekt til mig. Beauty, alle teknikker og en opdateret måde at arbejde med makeup var en del af kursets garantier. Efter samtalen bad Nicci mig overveje, om jeg var klar til en branche, hvor man skal investere en masse tid til ens egen fremtid og forretning som bl.a. indebærer gratis arbejde. Dagen efter ringede jeg og takkede ja. Lad mig starte på det kursus som åbner døre.
Skolen ligger på Frederiksberg og undervisningen foregår i et lækkert stort rum, med masser af lys og højt til luftet. Et sted man sagtens kan holde ud at være i 8 uger.
Første dag var lige på og hårdt, som man også havde forventet. Vi mødte vores to andre lærer udover Nicci; Mia og Line. Stemningen var fra starten god og man kunne mærke, Nicci havde gjort sig umage med at udvælge elever til hendes hold. I grove træk foregår undervisningen sådan, at vi har læst noget til den pågældende dag, så gennemgår vi det, der bliver lavet en demo og så øver vi på hinanden eller nogle gange modeller. Dette varierer en smule.
Tiden er gået stærkt og vi er nu halvvejs. Og hvor har vi lært meget. Ja, vi har faktisk lært alle teknikker, hvad angår makeup, så nu er det bare at øve, øve, øve. Man kan tydeligt mærke, at vi alle har rykket os og samtidig blevet markant dygtigere, men i denne uge har vi også fået mere selvtillid.
Mine forventninger er indtil videre blevet indfriet. Og mere til, bl.a. fordi det hold jeg går på et helt fantastisk. Vi har kagedag om torsdagen og i denne uge var vi også ude sammen fredag. Igen stor ros til Nicci for at sætte et hold på 10 piger så godt sammen.
Jeg vil gerne dele mit liv på UMA med Jer, derfor vil jeg løbende til at fortælle om kursets sidste fire uger.
Hvis der er nogle spørgsmål mht. kurset tjek hjemmesidenhttp://www.unitedmakeupacademy.com/ eller skriv til mig.
Advertisements
This entry was posted in Student Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s