Tips

Runway makeup – tip´s & tricks

Ofte ser vi på de store modehuse og deres kreative ideer som stor inspirationskilde til vores makeuplooks under modeugen, shows og andre større events. Men det betyder ikke at man som alm. person ikke kan bruge nogle af de fantastiske tricks til sin egen makeup.

Her er tre super lette tricks der kan give din naturlige makeup det sidste pift og som også bliver brugt på de store modeshows.

1. Strobe creme

Efter du har lagt din foundation, så massér en beskeden mængde af denne creme “Strobe creme” ind på alle highlight punkterne i dit ansigt og efterlad din hud med en fantastisk glow som stråler af sundhed og velvære. Den fremhæver din knoglestruktur på en elegant måde og giver god fokus til dit ansigt.

2. Har man ikke fået lækre definerede bryn fra naturens side af, kan man med enkelte produkter og en føntørre skabe det på få sekunder. Du tager en brynpencil og blender ind i dine bryn. Farven afhænger af din naturlige brynfarve. Herefter massere du en brow finisher el. gel ind i brynene og reder dem på plads med en brynbørste. Tricket her er at du samtidig med din frisering af brynene varmer med en føntørre, så dine bryn får præcis den facon du ønsker.
Bobbie Brown Natural Brow Shaper, cream-gel.

3. Ønsker man at variere sin smokeyeye kan man lave en utraditionel blendning, hvor man tager en mørk øjenskygge i det inderste og yderste af øjenkrogen og en lys pigment øjenskygge i midten af øjet. Det giver et anderledes resultat end det normale og  giver dine øjne en helt ny facon.

MAC Pigment in Melon – 180kr

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s